Pénztárgépek

Vásároljon az Entertől!

Mérlegek

Bolti mérlegek széles választéka az Entertől

Aktuális Akcióink

Válogasson az Enter akciós ajánlatai között

Elérhetőségek

ENTER Bt.

Cím: 8900 Zalaegerszeg,
Csendes utca 8.
Telefon:
+36-30-3689700
+36-92-311339
E-mail:
enterbt1992@gmail.com
enter@zalaszam.hu


Termékeink

Cashcube Mini GPRS online pénztárgép

Cashcube Mini GPRS online pénztárgép

Akkumulátoros, GPS-el ellátott, hordozható online pénztárgép, melyet kifejezetten mozgó telephellyel rendelkező árusoknak és személyszállító, taxis tevékenységet folytató vállalkozásoknak ajánlunk.

Megbízhatóan használható kis-közepes forgalmú üzletekben (max 400 nyugta/nap átlagban), ahol számít a kompakt méret, a nagy tudás, a megvilágítható kijelző, a könnyű és gyors papírtekercs csere, a kerekítős euró-szabványú szoftver, a beépített akkumulátor és a GPS egység.

Vonalkód olvasó csatlakoztatásával lehetőség nyílik egy gyorsabb, egyszerűbb és látványosabb értékesítésre, a külső kijelző csatlakoztatásával pedig távolabb is elhelyezhet vevőtájékoztató kijelzőt. Amennyiben egyszerűen hordozható akkumulátoros üzemmódban szeretné használni, csak be kell kapcsolnia és már működik is. Ha lemerülne az akkumulátora, feltöltheti a mellékelt adapter segítségével hálózati feszültségről (230VAC), vagy közvetlenül gépkocsi akkumulátorról a szivargyújtón keresztül.

Ha a vásárlást követően felmerülne az igénye egy pénz tartó kasszadobozra, mindenféle szervizes segítség nélkül összekapcsolhatja CashCube kasszával. A pénztárgép nagy sebességű thermo nyomtatóval rendelkezik (20 sor/sec) melynek nagy előnye még a gyors papírszalag csere. Legyen szó mérleg kezelésről vagy bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CashCube Mini hordozható online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.

Műszaki paraméterek:

Pénztárgép gyártója: Tekinvest Holding Kft. 
Adóügyi Ellenőrző Egység gyártója: Tekinvest Holding Kft. 
Mobilszolgáltató:  TELEKOM 
MKEH engedély száma: A193
Méret (szélesség x mélység x magasság) mm: 90x260x70
Tömege (kg): 0,885 kg
Nyomtató típusa, nyomtatási módja: Hőnyomtató
Nyomtatás sebessége sor/másodpercben: 20 sor/s
Soronkénti nyomtatott karakterek száma: 12*24 pixel, 32 karakter
Papírméret (szélesség (mm) x  hosszúság (m)): 57 mm x 40mm / 25 méter
PLU-k száma: 10.000 db
Kezelhető pénztárosok száma: 20 fő
Funkció billentyűk száma: 35 billentyű / 5 közvetlen gyűjtő
Számítógépes program PLU feltöltés kezeléséhez: Van és ingyenes
Külső csatlakozások felsorolása: fizikai : 2 db USB A, 1 db USB AB, 1 db RS232, 1 kasszanyitó, tápfesz 15V DC, antenna csatlakozó.

Csatlakoztatható: Vonalkód olvasó, OTP fizető terminál, ERSTE fizető terminál, mérleg, kasszafiók 12V.Ár: 109 900 Ft + ÁFA
db

Vissza az előző oldalra!
ENTER Bt. - Magyar