Pénztárgépek

Vásároljon az Entertől!

Mérlegek

Bolti mérlegek széles választéka az Entertől

Aktuális Akcióink

Válogasson az Enter akciós ajánlatai között

-

Elérhetőségek

ENTER Bt.

Cím: 8900 Zalaegerszeg,
Csendes utca 8.
Telefon:
+36-30-3689700
+36-92-311339
E-mail:
enterbt1992@gmail.com
enter@zalaszam.hu


Termékeink

CAS PR-II tornyos 15 kg mérleg hitelesítéssel

Ár: 31 000 Ft + ÁFA db

Pontos, megbízható kis helyen is jól elfér, alkalmas mozgó árusok számára is. LCD kijelzővel ellátott, fehér színű fénnyel megvilágított kijelzőjének köszönhetően, még sötétben vagy rossz fényviszonyok mellett is jól láthatóak rajta az adatok. Szilikon nyomógombjai segítségével az extrémebb körülmények között is megállja a helyét.

A CAS PR II a népszerű PR Plus termékcsalád továbbfejlesztett változata. Méréshatára és pontossága ideálissá teszi élelmiszer- és húsüzletek, kifőzdék, piaci árusítóhelyek számára. Alacsony kialakításával kényelmesen elfér a kisebb boltokban, de nagy, rozsdamentes acélból készült tálcájával megbirkózik a forgalmas zöldség- és húspultok erősebb igénybevételével is. A PR-II készüléknek a memóriájába hét, gyors gombbal elérhető egységár menthető el.

 

Tornyos kialakításának köszönhetően kijelzője messzebbről is látható, növelve ezzel a vásárlók bizalmát és az eladótér presztízsét. Fehér színű háttérvilágítással rendelkező LCD kijelzőin a vevő oldalon és nehezített látási viszonyok között is láthatóak a termékadatok (súly, egységár, vételár). A készülék a takarékos áramfelhasználás érdekében alvó módba kapcsolható, illetve a kijelzők háttérvilágítása is kikapcsolható. Kialakítása akkumulátoros, elemes, vagy adapteres áramellátást is lehetővé tesz.

 

Membrán nyomógombjainak köszönhetően a piszkosabb, nedvesebb környezetben is jól kezelhető. Kis önsúlya miatt könnyen áthelyezhető, így a vásárlótér átrendezése sem jelenthet problémát, és alkalmas lehet akár street-food üzletek, mozgóárusok számára is.

Soros portján (RS232) keresztül pénztárgépekkel és számítógépekkel egyaránt összekapcsolható. A készülék gyártói hitelesítését az ár tartalmazza, így a gyártástól számított két évig nem szükséges a termék magyarországi hitelesítése, kibontás után azonnal használható. Ez a modell lapos kivitelben is megvásárolható webshopunkban.

Műszaki paraméterek:

- Kivitel: oszlopos

- Kijelző: fehér háttér-világítású LCD

- Méréshatár: 6/15 (2/5g), 15/30kg (5/10g)

- Tápellátás: 230V / 50 Hz

- Tálcaméret: 330 x 235 mm

- Működési hőmérséklet: -10°C ~ +40°C

- Kijelzés számjegyei:

Fizetendő: 6, Tömeg: 6, Egységár: 6

- Méretek: 340 x 387 x 474 mm

- Tömeg: 3,6 kg

- Akkumulátor: 4V 4,5AH vagy elem vagy adapterről(230V / 50 Hz)

- Szolgáltatások: 7 PLU, összeadás, soros port

 Felhasználási helyek:

- Élelmiszer- és húsüzletek,
- Kifőzdék,
- Piaci árusítóhelyek
- Street-food üzletek
- Mozgó árusok

 


Vissza az előző oldalra!
ENTER Bt. - Magyar