Pénztárgépek

Vásároljon az Entertől!

Mérlegek

Bolti mérlegek széles választéka az Entertől

Aktuális Akcióink

Válogasson az Enter akciós ajánlatai között

Elérhetőségek

ENTER Bt.

Cím: 8900 Zalaegerszeg,
Csendes utca 8.
Telefon:
+36-30-3689700
+36-92-311339
E-mail:
enterbt1992@gmail.com
enter@zalaszam.hu


Termékeink

Fiscat Neon+ Online pénztárgép

A Fiscat Neon a korábbi "igazi Nova" pénztárgép utódja. A fejlesztést teljes egészében a Fiscat gyártó végezte a magyar forgalmazó Prior Cash Kft részvételével. Hogy miért jobb, mint a korábbi modellek? - a tapasztalat már megvan: sok hibát megi

A Fiscat Neon a korábbi "igazi Nova" pénztárgép utódja. A fejlesztést teljes egészében a Fiscat gyártó végezte a magyar forgalmazó Prior Cash Kft részvételével. Hogy miért jobb, mint a korábbi modellek?

A tapasztalat már megvan: sok hibát megismertek a korábbi modellekből, így a legsérülékenyebb AEE egység ismerete és hibáinak kiküszöbölése megtörtént!

A Fiscat gyártó sok országba szállít egyedi specifikációjú online pénztárgépet: a gyártási, fejlesztési tapasztalat a birtokukban volt már a fejlesztés megkezdésekor - nagy segítség ez a magyar AEE-k ismeretében!

Az, hogy hasonlít már a korábban ismert NovaTEK-N pénztárgépre: nem véletlen: a NovaTEK-ben még a Tekinvest Kft AEE-je dolgozott, itt már a Fiscat saját fejlesztésű AEE-jét találhatjuk az online pénztárgép belsejében!

Közepes kategóriájú, szinte minden üzlettípusba ajánlható online pénztárgép a Fiscat Neon! Strapabíró billentyűzet (500-600 nyugta / napig), jól átgondolt, gondosan elrendezett gombok, nagy, 4 soros operátor kijelző: ez mind a Fiscat Neon előnyére válnak!Ár: 109 900 Ft + ÁFA
db


Csatolt fájl(ok)Vissza az előző oldalra!
ENTER Bt. - Magyar