Pénztárgépek

Vásároljon az Entertől!

Mérlegek

Bolti mérlegek széles választéka az Entertől

Aktuális Akcióink

Válogasson az Enter akciós ajánlatai között

-

Elérhetőségek

ENTER Bt.

Cím: 8900 Zalaegerszeg,
Csendes utca 8.
Telefon:
+36-30-3689700
+36-92-311339
E-mail:
enterbt1992@gmail.com
enter@zalaszam.hu


Termékeink

Datalogic QD2590 BKK1S Vonalkódolvasó

Ár: 47 900 Ft + ÁFA db

Datalogic QW 2100 vonalkódolvasó Enter Bt

A Datalogic QD2590-BKK1S kiváló ár-érték arányú, belépő szintű vezetékes, állványba illeszthető 2D szkenner USB csatlakozással. Gyors vonalkódbeolvasás jellemzi 1MP-s optikájának köszönhetően.. Gond nélkül olvas kódokat plexiüvegen keresztül, papírról és digitális eszközökről egyaránt. Elbánik a kis kontrasztú, elmosódott vagy sérült kódokkal. Felhasználási területei sokrétűek; alkalmazható kereskedelemben, logisztikában, gyógyszertárokban, trafikokban, irodákban. Kifejezetten ajánljuk USB kapcsolattal ellátott kasszarendszerekhez. A készülék 5 év gyártói garanciával rendelkezik.

A Datalogic új állványos QD2590-BKK1S vonalkódolvasója egy USB kábeles megbízható kézi szkenner, mely állványba is helyezhető.

Könnyedén és gyorsan olvas 1D (pl. EAN13), 2D (pl. QR) kódokat is. 1 MP optikájának segítségével irányfüggetlen olvasásra képes, így kevésbé terheli meg a kezet a mindennapi használat során. Akár 41 cm távolságból is képes a tökéletes szkennelésre. Omnidirekcionális olvasófejének köszönhetően egyszerű célzás és gyorsabb nagylátószögű beolvasás jellemzi.  Jól látható célzási rendszere, két kék háromszöget vetít ki a vonalkód mellé, ezzel segítve a vonalkód pontos pozícionálását az olvasáshoz. Beolvasás után a Datalogic által szabadalmaztatott Green Spot technológiájának segítségével jelez vissza az olvasás sikerességéről.

További fejlesztések eredményeképpen a vonalkódolvasó piros fényét csökkentették és LED alapú célzással egészítették ki, így kevésbé zavaró a szem számára, ill. annak erőssége manuálisan is állítható.

Robusztus megerősített külsője biztosítja az optika és a belső alkatrészek épségét, még akkor is, ha 1,5m magasságból leejtik, vagy ha nedves, poros környezetben használják (IP52 védelemmel).

Az olvasó könnyedén szkenneli a nehezen olvasható, sérült, kopott vagy homályos kódokat is. Nem jelent számára nehézséget a mobiltelefonok, tabletek tükröződő felületekről való olvasása vagy az értékesítő kollégát védő plexiüveg mögül bemutatott azonosítók dekódolása sem.

Ez a rendkívül sokoldalú olvasó egyaránt jól teljesít a kereskedelmi szolgáltatások, az egészségügy, a vendéglátás, a kormányzat és a könnyűgyártás területén is.

- Beolvasható 1D kódok: Minden elterjedt 1D vonalkód (pl. EAN13, CODE128)

- Beolvasható 2D kódok: Aztec Code, Data Matrix, MaxiCode, QR Code,China Han Xin Code

- Olvasási technológia: 2D Area Imager

- Olvasási fényforrás: megvilágítás: 617 nm vörös LED, célzó: 2 db 470 nm kék LED

- Olvasás visszajelzés: Hang (állítható), Led, Fény -  Datalogic Green Spot visszajelzés

- Olvasási távolság: max. 41cm

- Kamera felbontása: 1280*800

- Kommunikáció: USB

- Interfész: USB, USB-HID, USB COM

- Tartozékok: vonalkódolvasó állvány

- Ütésállóság: 1,5 méterig

- Por és cseppvédelem: IP52

- Működési hőmérséklet: 0 - 50 °C

- Tárolási hőmérséklet: -40 - 70 °C

- Szín: Fekete

- Méretek: 148mm x 126 mm x 68 mm

- Tömeg: 145 gramm

- Kereskedelem és szolgáltatás

- Kiskereskedelem, iroda, posta, bank, közigazgatás, közművek

- Logisztika, kórház, laboratóriumok

- Elektronikai alkatrészek, áramkörök azonosítása


Vissza az előző oldalra!
ENTER Bt. - Magyar